Uw giften zijn zeer welkom

Steun ons!

Educatie

We vinden het als stichting belangrijk dat kinderen in de toekomst een eigen bestaan kunnen opbouwen. We geloven erin dat kwalitatief goed onderwijs hierin een belangrijke rol speelt. 

De overheid in Tanzania steunt de kinderen door een deel van de schoolkosten op zich te nemen. Er blijven nog wel kosten over voor de ouders voor de kleding en attributen die nodig zijn voor school. Helaas is het niet voor alle ouders financieel haalbaar om (al) hun kinderen naar school te laten gaan. 

Wij willen de kinderen die hierdoor buiten de boot vallen toch de kans geven om naar school te gaan. Onze projectmanager Stephen gaat ieder jaar langs de dorpen van onze vrienden om te inventariseren of er ouders zijn die steun nodig hebben. 

Naar aanleiding van zijn lijst gaan we als stichting op zoek naar sponsoren die kinderen individueel willen sponsoren of een algemene bijdrage willen doen ten behoeve van dit doel.

Toekomst van de studenten

Door het afronden van een studie maken de studenten een grotere kans op een goede vervolgopleiding of baan. We hebben erg mooie voorbeelden ervaren van de positieve impact die educatie op de toekomst van de jeugd kan hebben. In dit artikel van onze voorzitter leest u over twee van deze bijzondere voorbeelden. 

Een bijdrage leveren

Wilt u ook een kind sponsoren om naar school te gaan? Dit kan al voor €35,-. U geeft hierbij een grote steun aan de toekomst van het kind en haar/zijn familie. U kunt hier klikken voor meer informatie. 

Namens de stichting, onze vrienden en hun kinderen: dank u wel!

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws in uw mail met onze nieuwsbrief

Stichting Vrienden van Bariadi

Het bevorderen van het welzijn en streven naar een verhoging van de kwaliteit van leven in Shinyanga Region, Bariadi District, Tanzania.

Lees verder

Donaties

De stichting heeft een ANBI status, dat wil zeggen dat uw giften fiscaal aftrekbaar zijn.

Meer informatie