Uw giften zijn zeer welkom

Steun ons!

Gezondheidszorg

Naast onderwijs in de plaatselijke scholen is de aanwezigheid van poliklinieken in de dorpen van essentieel belang om toegang te hebben tot de basis van gezondheidszorg zoals de zorg voor zwangere vrouwen en de screening van kinderen en eerste hulp bij ongevallen.

Wij als stichting ondersteunen in het district Bariadi een aantal poliklinieken.

De “Diana” polikliniek is een van die hulpposten, vernoemd naar Diana een hoog zwangere vrouw uit Ditima, die achter op de fiets naar een vergelegen polikliniek moest om te bevallen. Zij heeft deze reis niet overleeft. Voor ons destijds reden om de bouw van een polikliek in Ditima te ondersteunen.

De Diana polikliniek heeft onderhoud nodig. Het glas in de vensters is op meerdere plaatsen gebroken en moet vervangen worden.

Een reparatie van een raam kost 125 euro aan glas en maakkosten

Een bijdrage leveren aan Diana polikliniek?

Wilt u bv  een raam sponsoren?

Elk bedrag is welkom

U kunt uw bijdrage overmaken op NL42 ABNA 0845 7073 02 t.n.v. Stichting Vrienden van Bariadi. De stichting heeft een ANBI status, dat wil zeggen dat uw giften fiscaal aftrekbaar zijn. Het fiscaal nummer hiervoor is 8161 30 954.

 

Namens de stichting, de medewerkers van de polikliniek  en de bewoners van Ditima : dank u wel!

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws in uw mail met onze nieuwsbrief

Stichting Vrienden van Bariadi

Het bevorderen van het welzijn en streven naar een verhoging van de kwaliteit van leven in Shinyanga Region, Bariadi District, Tanzania.

Lees verder

Donaties

De stichting heeft een ANBI status, dat wil zeggen dat uw giften fiscaal aftrekbaar zijn.

Meer informatie