Uw giften zijn zeer welkom

Steun ons!

Adviseurs

Tony Stanton
"Mijn motivatie"
Na vele jaren van vriendschap in het Bariadi district met een aantal gezinnen voelde ik dat het tijd was om mee te doen door hen steunen in hun inspanningen om hun manier van leven te verbeteren. In de Stichting heb ik daar het ideale platform voor gevonden. Tijdens de laatste 3 jaar hebben we een nieuwe polikliniek in het dorp van Ditima gebouwd welke het dorp en de omliggende gebieden voorzien van fundamentele medische behandeling. (Onbezoldigd)

Stephen Nkonya (Contactpersoon Tanzania)

Ans Geerlings

Inmiddels ben ik ruim 40 jaar betrokken bij onze vrienden uit Tanzania. Het is een tijd geweest waarin we uiteenlopende projecten hebben uitgevoerd. Succesvolle projecten op het gebied van gezondheidszorg, educatie, hygiëne en water. Maar we hebben ook minder succesvolle projecten uitgevoerd op het gebied van irrigatie en koken.

Voor mij persoonlijk is het een tijd geweest waar ik veel opgestoken heb van de manier van leven van de Tanzanianen. Met name de onderlinge betrokkenheid en de liefde die ze voor elkaar hebben leer ik veel van. In elke situatie hebben ze iemand om op terug te vallen. Nooit valt er iemand buiten de boot. Ze hebben veel te maken  met armoede, honger en ziekte. Dit weerhoudt hen er niet van om op een positieve manier in het leven te staan. Vaak kijk ik met bewondering hoe ze met deze spirit leven.

Waar ik achter ben gekomen is dat we allemaal hetzelfde willen. We willen een goede gezondheid, genoeg te eten, een dak boven ons hoofd, de mogelijkheid om ons te ontwikkelen en liefde ervaren.

Ik hoop door goed naar hen te luisteren een bijdrage te kunnen leveren in hun leven. We willen dit op een manier  doen waarin ze zich zo onafhankelijk mogelijk van ons kunnen ontwikkelen. Met een aantal vrienden is vanuit deze motivatie de stichting ontstaan. 

Ik hoop hen nog jaren te kunnen ondersteunen met de ontwikkeling van hun wensen en te leren van hun inspirerende manier van leven! (Onbezoldigd)

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws in uw mail met onze nieuwsbrief

Stichting Vrienden van Bariadi

Het bevorderen van het welzijn en streven naar een verhoging van de kwaliteit van leven in Shinyanga Region, Bariadi District, Tanzania.

Lees verder

Donaties

De stichting heeft een ANBI status, dat wil zeggen dat uw giften fiscaal aftrekbaar zijn.

Meer informatie