Uw giften zijn zeer welkom

Steun ons!

Bestuur

Gerrit Bunschoten, (Voorzitter)

Motivatie:

"Vele inwoners van Bariadi district zijn al jaren mijn vrienden. Het zijn vrienden die ik bewonder om de tevredenheid die hun tweede natuur is. Het is mijn overtuiging dat echte vrienden elkaar helpen. Grootschalige ontwikkelingshulp, die veelal gebaseerd is op veronderstellingen over het leven van "de armen", is in mijn ogen niet efficient. De jaren lange relatie tussen de bestuurders en donateurs van de Stichting Vrienden van Bariadi en de bewoners en bestuurders van Bariadi District heeft geleid tot een enorme kennis over de cultuur en gewoonten van de bewoners. Het is deze kennis en ervaring die leidt tot gerichte effficiente en effectieve hulp, wanneer dat nodig is. Al vanaf de start van de Stichting ben ik als adviseur betrokken geweest. Blijkbaar is het nu tijd geworden om uit de veilige adviseursrol bestuursverantwoordelijkheid te nemen als voorzitter. Deze uitdaging pak is graag met beide handen aan."  Onbezoldigd.

 

Marjan van der Poel, (Secretaris) 
"Na mijn eerste reis in 2001 is een stukje van mijn hart achtergebleven in Tanzania. Mijn wens is dat, door middel van het werk van de stichting, de kwaliteit van leven van mijn vrienden in Tanzania wordt vergroot. Met weinig middelen kun je al zo'n groot verschil maken." Onbezoldigd.

Rob van der Capellen, (Penningmeester) 
Ik ben bij de Stichting gekomen om iets te kunnen betekenen voor de vrienden in het Bariadi District." Onbezoldigd.

Rob van Nunspeet. (Bestuurslid)

"Al bij het stoppen als bestuurslid in 2016 was het plan om na mijn pensionering terug te keren. Dat is vanaf 2021 het geval. Belangrijkste redenen daarvoor is het kunnen bijdragen aan de primaire en secundaire levensbehoefte van vrienden die daar, om wat voor reden dan ook, zelf minder goed voor kunnen zorgen. Die bijdragen zijn wat mij betreft vooral gericht op verhoging van kwaliteit van leven in de toekomst." Onbezoldigd.

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws in uw mail met onze nieuwsbrief

Stichting Vrienden van Bariadi

Het bevorderen van het welzijn en streven naar een verhoging van de kwaliteit van leven in Shinyanga Region, Bariadi District, Tanzania.

Lees verder

Donaties

De stichting heeft een ANBI status, dat wil zeggen dat uw giften fiscaal aftrekbaar zijn.

Meer informatie