Uw giften zijn zeer welkom

Steun ons!

Educatie

donderdag 08 mei 2014

Sponsoren van school bezoek wordt opnieuw speerpunt!

In de periode 2006-2012 zijn door de Stichting veel kinderen individueel gesponsord.

Daar zijn we begin 2013 mee gestopt omdat de het aantal, en dus de kosten, onbeheersbaar werden. Door dit besluit zijn in de loop van 2013 veel kinderen gestopt met vervolgonderwijs (secundary school). Herhaaldelijk en blijvend is er door onze Vrienden gevraagd om individuele sponsoring opnieuw mogelijk te maken.

Vanaf 2014 wordt weer aan die behoefte tegemoetkomen.

Om niet terug te vallen in een voor onze begroting niet beheersbare situatie doen we dat door hiervoor jaarlijks een vast budget, gekoppeld aan een maximaal aantal kinderen, beschikbaar te stellen.

We sponsoren jaarlijks 20 kinderen voor maximaal € 50,- per kind per jaar gedurende 4 jaar. Onze contactpersoon ter plaatse maakt jaarlijks in januari een overzicht met alle relevante gegevens (inclusief een digitale foto) van/over het gesponsorde kind en rapporteert over de voortgang aan het bestuurslid belast met ‘Educatie’.

Dit bestuurslid informeert de donateurs.

 

Opnieuw investeren in schoolbanken?

Er ligt een concreet verzoek om te voorzien in een tekort aan 500 schoolbanken in een vijftal primary schools in het district. Eerder is, gesponsord door de Rotary-Oostermeent Huizen, met succes de primary school in Ditima van 150 nieuwe, ter plaatse gemaakte schoolbanken voorzien. We willen dit verzoek oppakken. Een project beschrijving en opdracht wordt in samenspraak met onze contactpersoon ter plaatse gemaakt. Hiermee gaan we gericht sponsors zoeken.

 

Nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws in uw mail met onze nieuwsbrief

Stichting Vrienden van Bariadi

Het bevorderen van het welzijn en streven naar een verhoging van de kwaliteit van leven in Shinyanga Region, Bariadi District, Tanzania.

Lees verder

Donaties

De stichting heeft een ANBI status, dat wil zeggen dat uw giften fiscaal aftrekbaar zijn.

Meer informatie