Uw giften zijn zeer welkom

Steun ons!

Onderwijs

zondag 13 februari 2022

Nieuwe sponsors voor 20 kinderen

In 2022 ondersteunt onze stichting 20 kinderen die voor het eerst naar Secondary School gaan. Voor al die kinderen zijn voor de volledige 4 jaar nieuwe sponsors gevonden. Daar zijn we natuurlijk blij mee en dankbaar voor. Daarmee komt het totaal aantal kinderen waarvoor aan de kosten voor het volgen van onderwijs wordt bijgedragen op 75.

Omdat de Tanzaniaanse overheid steeds vaker de volledige kosten voor het onderwijs voor eigen rekening neemt heeft het bestuur zich de vraag gesteld op welke wijze we een bijdrage willen blijven leveren aan goede scholing van de kinderen van onze vrienden.

De bedoeling is om ons als stichting vanaf 2023 meer te gaan richten op opleidingskansen en mogelijkheden na de Secondary School. Natuurlijk wordt voor de 75 kinderen die nu ondersteund worden de volledige 4 jaar afgemaakt. Ook blijft, onafhankelijk van welk onderwijs, individuele sponsoring van kinderen natuurlijk mogelijk.

Dit zijn de kinderen die wij dit jaar sponsoren.

Nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws in uw mail met onze nieuwsbrief

Stichting Vrienden van Bariadi

Het bevorderen van het welzijn en streven naar een verhoging van de kwaliteit van leven in Shinyanga Region, Bariadi District, Tanzania.

Lees verder

Donaties

De stichting heeft een ANBI status, dat wil zeggen dat uw giften fiscaal aftrekbaar zijn.

Meer informatie