Uw giften zijn zeer welkom

Steun ons!

Hulp gevraagd voor onze kinderen

zondag 12 januari 2020

Het schooljaar van de kinderen in Bariadi zit er weer op. Het was een positief jaar voor de kinderen die in hun 4e en laatste jaar zaten. Elf leerlingen zijn geslaagd. Zij hebben een mooie stap gezet in hun ontwikkeling. Van hieruit kiezen de meeste ervoor om een vervolgopleiding te gaan doen om als volgende stap een goede baan te kunnen krijgen. 

 

Op dit moment helpen we vanuit de stichting met behulp van onze sponsoren nog 40 kinderen. Zij starten deze maand het 2e, 3e of 4e jaar van hun opleiding. 

 

Voor de start van het nieuwe schooljaar is onze projectmanager Stephen Nkonya  in de regio langs de dorpen gegaan. Hij heeft achterhaald welke kinderen hulp nodig hebben om naar school te kunnen gaan. Hij heeft een lijst van 19 kinderen geformeerd waarvan de ouders de financiële middelen missen om de school fee van €35,- per jaar te voldoen. Helaas lopen deze kinderen het risico niet naar school te kunnen gaan. Dit zal een enorm negatieve impact hebben op hun ontwikkeling. 

 

Voor deze groep kinderen zijn we op zoek naar sponsoren die hun school fee willen doneren. Voor een bedrag van €35 per jaar kunt u een kind naar school laten gaan. Dit vergroot hun kans op een goede vervolgopleiding, baan en de kans om voor hun familie te zorgen. Via deze link kunt u de kinderen zien die op dit moment op zoek zijn naar een sponsor. 

Nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws in uw mail met onze nieuwsbrief

Stichting Vrienden van Bariadi

Het bevorderen van het welzijn en streven naar een verhoging van de kwaliteit van leven in Shinyanga Region, Bariadi District, Tanzania.

Lees verder

Donaties

De stichting heeft een ANBI status, dat wil zeggen dat uw giften fiscaal aftrekbaar zijn.

Meer informatie