Uw giften zijn zeer welkom

Steun ons!

Schooljaar 2018

dinsdag 27 februari 2018

Schooljaar van start in Bariadi

Het nieuwe schooljaar is weer van start gegaan in Tanzania. Een goed moment om te kijken hoe de 49 gesponsorde scholieren het  er het afgelopen jaar vanaf hebben gebracht. We hebben goed niews te melden over Imelda, Joyce, Heredy, Teleza, Mayala, Lubimbi, Musa en Jackley. Zij hebben hun 4e jaar succesvol afgesloten en zijn geslaagd voor hun opleiding. Eén leerling heeft besloten zijn opleiding te staken en de overige leerlingen hebben het goed gedaan en zijn door naar het volgende jaar.

Onze projectmanager Stephen heeft weer onderzocht welke kinderen onze steun goed kunnen gebruiken. Hij kwam met het verzoek om het aantal te steunen leerlingen uit te breiden naar uiteindelijk 63 kinderen. Hier hebben we besloten gehoor aan te geven. We hopen hiermee meer kinderen, waaronder Yakoba en Tabude, een kans op een betere toekomst te bieden. Wij willen alle sponsoren die de scholieren steunen wederom hartelijk danken!

Nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws in uw mail met onze nieuwsbrief

Stichting Vrienden van Bariadi

Het bevorderen van het welzijn en streven naar een verhoging van de kwaliteit van leven in Shinyanga Region, Bariadi District, Tanzania.

Lees verder

Donaties

De stichting heeft een ANBI status, dat wil zeggen dat uw giften fiscaal aftrekbaar zijn.

Meer informatie