Uw giften zijn zeer welkom

Steun ons!

Dag 1

Om 10.20 uur zijn wij gedrieën (Ans Geerlings, Geerttom Heikens en Hubert van Boheemen) op weg gegaan richting Nairobi. Na een goede reis en landing en alle VISA formaliteiten op zoek naar de koffers en de transfer naar het hotel.

De taxi stond stond al te wachten maar de koffers waren nog in Amsterdam.

Na nog meer formaliteiten, nu maar hopen dat de koffers er met de volgende vlucht bij zijn, waren we om 22.00 uur lokale tijd (2 uur tijdsverschil met Nederland) in ons hotel

 

Moe en zonder schone kleren, althans voor Ans en Hubert, (Geerttom had alles in zijn handbagage) zijn we gaan slapen. Om 5.00 uur ontbijten want om 5.40 uur naar het vliegveld voor de 2e etappe van Nairobi naar Mwanza. Onderweg maakt het vliegtuig een tussenlanding op Kilimanjaro Airport in Arusha. Even wachten en dan verder…..

 

Het liep anders, eerste mededeling was 2 uur vertraging daarna.....het duurt nog iets langer uiteindelijk de mededeling dat het vliegtuig na een grondige reparatie om 20.30 uur zou vertrekken.

Wij tijdelijk voor een gratis lunch naar een hotel, daar aan gekomen kwam de mededeling dat het vliegtuig pas de volgende dag zou vertrekken en nog steeds zonder koffers.

 

Het lunchbuffet, op kosten van de vliegmaatschappij, was voortreffelijk. Als echte Hollanders, wanneer iets gratis is genieten we dubbel. Er is een druk mailverkeer geweest met alle betrokken van de conferentie die vandaag zou beginnen.

Hubert heeft met veel zaken rekening gehouden maar dat wij zelf niet op tijd zouden zijn, dit hadden we niet in gecalculeerd. Maar ja, TIA (this is Afrika)!

Vanavond nieuwe plannen maken en het programma aanpassen voor de komende dagen en dat gaat lukken.

Stichting Vrienden van Bariadi

Het bevorderen van het welzijn en streven naar een verhoging van de kwaliteit van leven in Shinyanga Region, Bariadi District, Tanzania.

Lees verder

Donaties

De stichting heeft een ANBI status, dat wil zeggen dat uw giften fiscaal aftrekbaar zijn.

Meer informatie