Uw giften zijn zeer welkom

Steun ons!

Van de voorzitter februari 2013

dinsdag 19 februari 2013

Vrienden vragen om hulp!

Wij hadden nadat wij in de maanden december tot en met januari 2013  ondersteuning hadden gegeven in de voedselvoorziening, de hoop dat we daarmee tot de volgende oogst hebben kunnen helpen. Helaas hebben onze vrienden laten weten dat door overvloedige regenval de oogsten zijn mislukt.  Aan hun roep om hulp hebben wij uiteraard voldaan. We hebben voor een periode van 2 x 6 weken geld gestuurd zodat ze voedsel op de markt konden kopen tegen prijzen die als maar blijven stijgen! Een bedrag van  € 5.000 is overgemaakt.

Maar dat betekent ook dat de stichting een beroep op u doet om haar de mogelijkheid te blijven geven om onze vrienden te kunnen blijven ondersteunen. Wilt u daarom naar vermogen bijdragen door geld over te maken op de bankrekening van de stichting? De Stichting en onze vrienden inTanzania zijn u daar heel dankbaar voor.

Het bestemmen van de middelen voor voedselhulp maakt ook dat er anders geen ruimte overblijft voor de andere doelstellingen van de stichting. En wij willen graag doorgaan met ook op andere terreinen onze vrienden de mogelijkheid te geven om mee te kunnen delen in de welvaart die wij ondanks de ecenomische tegenwind die in Nederland wordt ervaren,  nog hebben. Denk daarbij aan onderwijs, het verstrekken van leermiddelen, aan de gezondheidszorg en de bouw van een nieuwe polikliniek. Wij komen hier binnenkort op terug. De beleidsplannen zijn praktisch rond, dus wij gaan de slag...

Het doet ons goed te bemerken dat u de stichting een warm hart toedraagt. Dat geeft ons energie!

En...als u ideeën hebt of als u daadwerkelijk wilt meedoen, laat het ons weten.

Haijo van der Ploeg, voorzitter

 

Nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws in uw mail met onze nieuwsbrief

Stichting Vrienden van Bariadi

Het bevorderen van het welzijn en streven naar een verhoging van de kwaliteit van leven in Shinyanga Region, Bariadi District, Tanzania.

Lees verder

Donaties

De stichting heeft een ANBI status, dat wil zeggen dat uw giften fiscaal aftrekbaar zijn.

Meer informatie